jobbig vecka

ojoj vilken vecka de har varit här hemma, börja med att Meya spydde och vi trodde hon åkt på magsjuka men de visade sig att hon hade öroninflammation min lilla sessa =( usch va jobbigt de va och se henne så dålig, Meya har aldrig haft öroninflammation eller nått annat som gjort henne så dålig tidigare så va riktigt jobbigt och de blev inte bättre av att man va tvungen att tving i henne medicinen =( men nu är hon frisk igen och lika full av energi som vanligt!
Lagom till att Meya började pigga på sig så va de dags för Elias att få de jobbigt med andningen så vi va ner till vc igen och dom inhalera honom med adneralin men dom tyckte inte att han blev bättre så dom skickade oss vidare till huddinge men kom hem efter ett par timmar.
Helgen var väldigt lugn båded jag och micke har varit väldigt trötta för de har inte blivit många timmars sömn under veckan så i lördags va vi ut och njöt av de härliga vädret.
I söndags så gick jag upp med barnen så micke fick sova kände mig illamående och de tog inte lång tid innan jag var tvungen att springa och spy, så himmla vidrigt. 
Sen sov jag ett par timmar på dagen och efter de var illamåendet som bortblåst,de tackar vi för! 
Men nu är de måndag igen och vi ser fram emot en härlig vecka.




Puss å kram
  


Förkylning och feber =(

Min lilla skrutt här hemma är allt annat än pigg idag =(
Han har vart förkyld i 5-6 veckor och nu har han även fått feber, men vi har vart till vc idag där konstaterade dom att de är nått virus så de e bara att vila och stoppa i honom alvedon så hoppas vi att han piggar på sig snart för de e så hjärtslitande att se sina små dåliga =(

Meya däremot är friskar än friskas, så himmla roligt nu med henne hon pratar oavbrutet men man förstår ungefär hälften av allt =) 
sen är de så kul att se på henne när hon berättar nått för hon har sån otrolig inlevelse och tror verkligen att vi förstår precis vad de är hon säger, min lilla sötnöt.

Nä nu vaknar den lille och vill ha mat.




puss å kram


mycket har hänt!

OJOJ här har de hänt mycket sen jag uppdaterade sist!

Våran lilla sessan som föddes då sista inlägget gjordes är ingen bebis längre. Meya är nu 1 år och 8 månder och hon är en helt underbar, mer vild en tam är vår lilla/stora tjej som även har hunnit bli storasyster.
japp så ligger de till! Den 20 november 2010 kom vårat andra mirakel elias till världen med sina 3920g och 51 cm gjorde han vår familj otroligt lycklig.
livet som 2 barnsmamma är underbart älskar min små så otroligt mycket.

En annan sak som också sket sen sist är att vi har flyttat från västerås till nykvarn vilket betyder hem för mig =)
jag har ju oxå sån himmla tur att min underbara vän camilla fick en lite prinsessa tre dagar efter vi fick elias så
vi har några att umgås med på dagarna, så flytten till nykvarn kunde inte kommit lägliggare.

så nu ska jag försöka uppdatera lite oftare än vad jag gjort tidigare =)

Bjuder även på några  bilder bla på de senaste tillskottet i familjen

Elias 2 dagar



Elias 2 månader


våran underbara lilla/stora sessa





Puss å kram





RSS 2.0