Föräldragrupp!

Ja då var man ganska nyligen hem kommen  från den sista föräldragruppsträffen... Eller vi kommer att träffas igen men de bli efter alla har fått sin små bäbbar.
Idag har vi pratat mycket om ammning, jag har nu insätt att den första tiden kommer man vara en vandrande mjölkmaskin =)
och lite om hur tiden efter förlossning kommer att vara. Vid tidigare träffar så har vi fått se en film om förlossningar och pratat kring det och även olika typer av smärtlindring mm.
För övrigt idag så har jag så har jag vart ute på hälla för att försöka hitta nån ammningsbehå, men de va ju bara att glömma alla va typ försmå eller så att dom jätte konstigt =(  så de blev att shoppa lite kläder till bäbben istället för det är de inga problem att hitta. Hittade även köpt ett babygym tsom jag var tvungen att köpa. 
Men har fortfarande inte köpt nått skötbord så de får väl bli nästa inköp som görs till Bäbben.

Jaja nu ska jag ta och passa på att slappa lite i soffan innan min underbara kommer hem från jobbet.

Puss å kram

Tack Anna!

Nu har Anna precis gått hem.
Hon har vart så gullig och hjälpt mig att lägga till en baby ticker på min blogg.
Så tack så jätte mycket Vännen för hjälpen skulle aldrig fixat det själv.

Puss å kram

Helgen som varit!

Fredag
Äntligen så är helgen här! Älskar fredagar för då vet jag att jag har 2 heladagar tillsammans med min underbara. Nu i fredags så hade vi även min kära mamma och pappa på besök alltid lika kul när dom kommer och hälsar på. Så då blev de lite god mat och en hel del Buzz spelande. 
Mamma och pappa hade även med sig en super gullig present till Bäbben ser fverklligen fram emot att kunna använda
den.



Så den tackar vi så mycket för...

Lördag
Vaknade vid 6.30 av att min underbara klagade högt och tydligt att de är så jobbigt när "vissa" (läs jag) ska snarka hela tiden. Jaja nu de va de väl jämt när han väkt mig, han somande om ganska fort. Medans jag låg och vred och vände på mig, så svårt att hitta en bra sovställning saknar att kunna sova på magen. 
Men sen när klockan närmade sig 9 så va de dags att kliva upp och fixa lite frukost till våra natt gäster så att vi skulle kunna äta gott samtidigt som vi löste melodikrysset som är ett måste när man har mamma och pappa på besök.
Sen när mamma och pappa åkt hem så blev det att lägga sig och vila lite så att man skulle orka med kvällen.
Jag va hemma hos Anna och spelade lite Wii och snackade lite skit medans killarna va hemma hos oss och kollade på fotboll. När klockan närmade sig 20.30 så stängdes tv:n av och alla lampor släktes och en massa ljus tändes, så himmla myssigt och gud så skönt de va när de blev så där jätte tyst som de bara kan bli när man inte har några elprylar igång. så vi satt och pratade en massa och när vi kollade på klockan nästa gång så hade det heltplötsligt gått 2 timmar så vi körde en extra timme för miljön. Tack för en super myssig kväll vännen.
 
För övrigt  så går jag in i vecka 32 idag som i sin tur innebär att de bara är 2 månader kvar innan vi för gosa bebis.

Söndag
Vaknade vid 10.30 trodde jag iaf tills M säger att man ska vrida fram klockan en timme så då va klockan heltplötsligt 11.30 istället och så länge har jag inte sovit på mycket länge. Sen när M insåg att han skulle träffa dom andra grabbarn om en timma för att spela innebandymatch så blev de bråttom upp ur sängen tog inte lång tid innan han även insåg att han nog inte va riktigt i tillstånd för att köra bil så kom frågan ganska snart: vill inte du följa med och kolla på innebandy idag?
snäll som man är så ställer jag självklart upp. Så efter lite frukost i magen så begav de sig av mot Haga för att hämta upp Anna och Patrik och sen vidare mot bellevuestadion för lite innebandy som dom för övrigt van med 15-1. 
Medans vi väntade på att killarna skulle bli klara så gick vi förbi omklädningsrummen och i ett av dom så fick vi till vår förvåning syn på en spritsprångande naken man som stog och bytte om och inte verkade han bry sig om att de sprang runt en massa folk utanför omklädningrummet där han stog naken med öppen dör.
 jaja lite snoppar e ju alltid trevligt att se =) 
för övrigt så hände de inte så mycket mer denna söndag.
 

Rent hem!

Äntligen färdig med städningen!
Slog på strot idag och gjorde rent våra super skitiga fönster, syns så väl nu när solen har vart framme.
Men nu ser man ut igen =)
Men vilken tid de har tagit att bli klar med städningen även fast inte lgh är så stor, men de kan ju bero på att man måste vila mellan alla rum man städar. innan jag blev gravid så städa men genom hela lgh på max 2 timmar och nu har de tagit nästan hela dagen...
Men äntligen kan man slå ner sin slitna kropp i soffan och bara koppla av.

puss å kram


Jag ger det en chans!

Jaha då har man skaffat sig en blogg!
Jag som alltid sagt att jag inte ska ha någon. Men efter mycket tjat från olika håll så ger jag det nu en Chans. Får väl se hur länge jag klara av att hålla bloggen vid liv
Nää nu e degas att fixa lite mat.
 puss å kram

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0