Kryssning

I måndags så började dagen med att jag och barnen åkte ner till herrgårn för att träffa alla mammor i mammagruppen lika trevligt som vanligt =)
På vägen hem somnade båda barnen i bilen, så de va bara att lägga över dom i vagnen så fick dom stå ute och sova medans jag packa allt som vi skulle ha med oss på båten.
Camilla och Savannahkom hit vid 15 tiden och strax efter de så började vi packa in oss i bilen, de va inte lite saker som skulle med men vi fick in allt i bilen och så bar de iväg.
Efter lite sightseeing (läs felköring) så kom vi fram till båten. Men när vi skulle checka in så var det bara camilla som stog med i bokningen och hytten var bokad till dagen efter. Men det ordnades till och vi fick oxå följa med, men då fanns det inga B-hytter kvar så vi fick en C-hytt.
När vi väl kom på båten så lämnade vi bara av all packning i hytten och sen tog vi oss en sväng runt båten. Vi passade på att äta lite middag, sen bestog våran kväll av bus i bollhavet och underhållning i funclub. Det vart själv klart en tur i taxfree oxå. Där var inte lätt att ta sig fram med syskonvagnen som Elias och Savannah låg i för vart men än vände sig med vagnen så var det några nyfikna pensionärer som skulle dyka ner ivagnen för dom trodde att det vara tvillingar. För det var verkligen vi och pensionärerna som var med på båten. 
Sen var det dags att in ta lite bra platser i funclub där Elias däckade strax efter 7, Meya vid 9 sen var de bara Savannah kvar men hon somande oxå snart efter Meya.
Jag och Camilla kolla på showgruppen som uppträde sen tog vi en sväng innan vi gick ner till hytten för att sova.
Men när vi kom ner till hytten så vakna Meya och var jätte ledsen och hon skulle sitta hos mig hela tiden och jag fick inte sätta ner henne en sekund, strax efter vaknar Elias och är jätte hungrig jag säger bara tack och lov att Savannah kunde sova trots att mina huliganer vråla som aldrig för. Camilla va så gullig och tog Elias och gav honom mat så jag jag kunde lugna ner Meya och till slut så hade hon lugnat sig och undertiden hade Elias blivit nytankad. Då var det äntligen dags att försöka sova lite.
Efter ett par timmars sömn så var det bara att starta dagen igen. Efter dom små fått i sig mat så var det dags för oss att avnjuta en efterlämngtad frukost, älskar frukostbuffer och de gjorde Meya oxå, oj vad hon åt =)
sen så flöt dagen på väldigt fort och klockan började närma sig 3 och vi var tvugna att börja packa in allt och alla barn i bilen och sen var det bara att rulla av båten och styra bilen hemåt.
Det vart en mycket lyckad kryssning måste jag säga och vi blev inte helt avskräckta ;) det får vi göra om snart Camilla!!!
Vi har redan bestämde oss för en ny kryssning i påsk, men då får papporna oxå följa med.  

Bjuder på lite bilder 

 
Underbara trion


       
"tvillingarna"                                 en trött Meya                  min små skruttisar


Min fina flicka

     
Meya i bollhavet             jag & barnen                                Elias i bollhavet


Camilla med sin sötnos





puss å kram







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0